Google: 

(878 reviews)

Google: 

(878 reviews)

Algemene voorwaarden

Algemeen
Playtoday is gevestigd op de Lange Tiendeweg 31 in Gouda. Playtoday is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 75523469.

Toepasselijkheid
Wanneer u een bestelling plaatst bij Playtoday (www.playtoday.nl) geeft u te kennen dat u met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

Kwaliteit
Alle producten bij Playtoday zijn nieuw. LEGO sets zijn verpakt in de orginele LEGO verpakking.

Garantie
Wanneer een product onvolledig is, kunt u aanspraak maken op de fabrieksgarantie. U kunt hiervoor terecht op service.lego.com of bellen met de LEGO klantenservice: 00800 5346 5555.

Verzending
Wij verzenden uw bestelling op de dag die aangegeven staat bij de verzendmethode op de winkelmandpagina. Bij de verzendmethode ‘afhalen in onze winkel’ is uw bestelling meteen beschikbaar. Bij levering thuis verzenden wij via PostNL. Meer informatie is te vinden op de pagina ‘verzending’ in het klantenservice menu.

We pakken uw bestelling met zorg in. Er kan transportschade optreden tijdens de levering door PostNL. Schade aan de LEGO verpakking valt onder de normale verzendrisico’s en kunnen wij niet vergoeden. Helaas kan PostNL ons en u geen 100% schadeloze levering garanderen, voor een perfecte doos bent u altijd welkom in onze winkel te Gouda.

Overschrijding van levertijden geeft u geen recht uw bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden, tenzij de overschrijding van de leveringstermijn zodanig is dat van u redelijkerwijs niet kan worden verlangd dat u de overeenkomst in stand laat. U bent in dat geval gerechtigd de bestelling te annuleren dan wel de overeenkomst te ontbinden voor zover dat noodzakelijk is.

Retourneren
U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening, met uitzondering wanneer het onjuiste product is geleverd. Mail of bel ons in dat geval voor een retourlabel. Retourneren is uitsluitend mogelijk indien de producten compleet zijn, vrij van gebruikssporen en in ongeopende verpakking.

Afhalen
Zodra u bij het afrekenen heeft gekozen voor ‘afhalen in de winkel’, kunt u direct uw bestelling ophalen. Afhalen kan op de volgende openingstijden:

 • Maandag: 13:00 – 17:30
 • Dinsdag: 9:30 – 17:30
 • Woensdag: 9:30 – 17:30
 • Donderdag: 9:30 – 17:30
 • Vrijdag: 9:30 – 17:30
 • Zaterdag: 9:30 – 17:30
 • Zondag: 13:00 – 17:30

Prijzen

 1. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.
 2. Aanbiedingen van Playtoday zijn tijdelijk en Playtoday behoudt het nadrukkelijke recht om prijzen te wijzigen.
 3. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.
 4. Zetfouten blijven ten allen tijde voorbehouden.
 5. Playtoday kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.

Klantenservice

Contact
Verzending
Retourneren
Algemene voorwaarden
Volg playtoday op
Aanmelden nieuwsbrief

LEGO® and the LEGO® logo are trademarks of the LEGO® Group © 2023
© 2023 Playtoday
LEGO® and the LEGO® logo are trademarks of the LEGO® Group © 2023
Website door: WEB-Sitebouw.nl
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram